Početna - IZDVOJENO - Krala je čokoladu jer doma nema što za jesti
foto: web

Krala je čokoladu jer doma nema što za jesti

– Teta najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu! Nemam kaj za jesti doma, a bila sam jako gladna, rekla je sa suzama u očima 9-ogodšnjakinja nakon što ju je prodavačica u jednoj trgovini ulovila da krade, piše eMeđimurje.

Ovakvih slučaja, kaže prodavačica, imaju svakodnevno. U današnje vrijeme na kraj lopovima ne staju ni kamere, ni zaštitni alarmni sustavi na ulazima i izlazima.
– Događa nam se da ljudi uzmu salamu i do kase je jednostavno pojedu. Drugi pak skidaju zaštitu na proizvodima kako se ne bi uključio alarm prilikom izlaska. U sjećanju mi je ostao jedan slučaj kada je žena pakirani pečeni hamburger stavila u gaće, ali su je nadzorne kamere snimile. Zamislite “neugodnjak” kad sam joj morala reći da izvadi špek iz gaća. Proizvod je na kraju vratila, ali i platila, priča prodavačica.
Sažalila sam se nad tom djevojčicom, ali joj i objasnila da to više ne smije raditi. Ako si gladna, onda mi to reci. Vjerujem da bi mnogi, baš kao i ja, pomogli tom djetetu. Međutim, lopovima koji kradu skupe stvari, nekako bi trebalo stati na kraj, kaže prodavačica za eMeđimurje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...