Početna - IZDVOJENO - Leonard Zuta novi igrač HNK Rijeka
leonard zuta

Leonard Zuta novi igrač HNK Rijeka

Leonard Zuta novi je igrač HNK Rijeka. Ovaj 23-godišnji lijevi branič s HNK Rijeka je potpisao ugovor na trogodišnji ugovor, a momčadi će se staviti na raspolaganje nakon obaveza s reprezentacijom Makedonije koja igra kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2016. protiv Luksemburga i Španjolske.

Zuta je ponikao u Vastri Frolunda, da bi 2010. godine prešao u Hacken za koji je upisao 69 nastupa.

– Sretan sam što sam u Rijeci. Klub mi je predstavio zanimljiv projekt, dojmio me trening kamp i doista se veselim ovoj epizodi. Prve impresije su više nego pozitivne i vjerujem da ću se brzo prilagoditi na momčad i okruženje. Od ranije poznajem suigrača iz reprezentacije Stefana Ristovskog i sigurno da će mi to olakšati prilagodbu – rekao je Leonard Zuta koji će u Rijeci nositi dres s brojem osam i koji se opisao kao brz igrač koji voli naporno raditi.

Zadovoljstvo što je popunjeno mjesto na lijevome boku iskazao je i sportski direktor HNK Rijeka Srećko Juričić.

– Zadovoljni smo što smo doveli Leonarda. Gledali smo ga, imali smo dobre preporuke za njega i nadamo se da će se brzo uklopiti u našu momčad. Radi se o igraču željeznog karaktera, za kojeg nema izgubljene lopte i za kojeg je svaki trening utakmica. Momčad će mu, kao i svim drugim igračima, pomoći da se što prije adaptira i da dokaže da je igrač za Rijeku – rekao je Srećko Juričić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...