Početna - KULTURA - Liburnia Film Festival – produžen rok za prijavu
liburnia film festival

Liburnia Film Festival – produžen rok za prijavu

liburnia film festivalKao što ste već mogli i pročitati na našoj stranici, Liburnia Film Festival, festival dokumentarnog filma, koji će se održati od 28. do 31. kolovoza u Ičićima, produžio je rok za prijavu na natječaj za sudjelovanje na ovome festivalu. Još krajem travnja organizatori su pozvali sve zainteresirane da se prijave na sudjelovanje na LFF-u, a rok za prijavu bio je 31. svibnja. No, zbog velikog interesa autora čiji su radovi u završnoj fazi, ali i zbog općeg interesa, rok za prijavu produžen je do 16. lipnja.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala ulaze svi dokumentarni filmovi završeni u 2012. ili 2013. godini, a nastali u hrvatskim produkcijskim kućama ili načinjeni od strane hrvatskog autora. Osim toga, u konkurenciju mogu ući filmovi koji nisu nastali direktno iz hrvatskih produkcijski kuća, ali kojima je Hrvatska najmanje druga produkcijska kuća u redu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Polaznici škole ”Ban Josip Jelačić” na primanju kod zamjenice opatijskog Gradolanačelnika

Zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić primila je polaznike Ratne škole “Ban Josip Jelačić” na čelu s načelnikom Ratne škole, brigadirom Mijom ...