Početna - IZDVOJENO - Liburnia Riviera Hoteli šire poslovanje
liburnija-riviera
web

Liburnia Riviera Hoteli šire poslovanje

Najbolju ponudu za kupnju slovenskih hotel Bernardin u Portorožu  dalo je trgovačko društvo Hoteli Cavtat koje je u većinskom vlasništvu Liburnia Riviera Hotela.

– LRH je zaprimio pisanu obavijesti hotela Bernardin u kojoj se navodi da je to trgovačko društvo iz Portoroža obvezujuću ponudu dostavljenu od trgovačkog društva Hoteli Cavtat za kupnju imovine Metropol Resort – koja uključuje hotele Metropol, Roža, Barbara i Lucija – u Portorožu, procijenilo kao najbolju, uz napomenu da se navedena obavijest ne može smatrati kao izjava na temelju koje bi bio već skopljen bilo kakav ugovor ili preuzeta bilo kakva obveza društva Hoteli Bernardin, kazao je glavni pravni savjetnik LRH Željko Borić.

Hoteli Cavtat  će pristupiti pregovorima kako bi se realizirala kupoprodaja četiri slovenska objekta, kojima bi LRH prvi puta proširila poslovanje i izvan hrvatskih granica.osto niža.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...