Početna - IZDVOJENO - Liburnijski Top 16 Masters u briškuli i trešeti
foto: web

Liburnijski Top 16 Masters u briškuli i trešeti

Sutra, nedjelju 22. prosinca, s početkomu 14 i 30 sati održat će se Liburnijski Top 16 Masters u briškuli i trešeti. Pored briškule i trešete, jedna od glavnih nedjeljnih disciplina bit će i more japoneze.

U finalu će se okušati 16 najboljih parova koji su ostvarili pravo nastupa na 8 izlučnih turnira posljednjih mjesec dana.

Osim titule najboljih liburnijskih kartadora u 2013. godini, pobjednici će zaslužiti izlet u Postojnu za dvije osobe, 1.000 kuna džeparca, medalje, pehar i prijelazni pehar, a u igri su i razne manje nagrade. Prijave se primaju još danas i to u caffe baru Tržnica u Lovranu, bistrou Tina kod Konzuma u Lovranu, kao i na boćarijama u Lignju i Opatiji, a plaća se 60 kuna po paru. Organizator je osigurao bogate nagrade, te marendu i ručak za sve sudionike. Na Badnjak, 24. prosinca UHBDR Lovran u suradnji s Puhačkim orkestrom Lovran i moto-klubom ”Morski konjić” iz Ičića organizirat će tradicionalnu manifestaciju ”Vilja Božja va Lovrane”, od 10 do 13 sati u centru Lovrana ”pod marunom”. Tu će se postaviti štandovi na kojima će članovi UHBDR-a počastiti građane i goste, a članovi moto-kluba podijeliti prigodne darove djeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...