Početna - IZDVOJENO - Ljetno kino na Ljetnoj pozornici
opatija ljetna

Ljetno kino na Ljetnoj pozornici

U ponedjeljak, 08.07. s početkom u 21,30 na Ljetnoj pozornici u Opatiji odigrat će se kinopredstava pod otvorenim nebom.
Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Gore Verbinski, dvojac koji stoji iza iznimno uspješne filmske franšize “Pirati s Kariba” predstavljaju “Usamljenog osvetnika” – uzbudljivu avanturu prepunu akcije i humora u kojoj proslavljeni maskirani junak ponovno oživljava, ovaj put na potpuno drugačiji način. Glavne uloge, dakle, tumače Johnny Depp, Armie Hammer i William Fichtner. Naime, Američki ratnik Tonto (Johnny Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Armie Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.
Trajanje filma je 149 minuta, a cijena ulaznica za predstavu na otvorenom iznosi 25 kn.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održana Bela Nedeja

Još jedna godina Bele Nedeje privukla je u Kastav mnogobrojne goste i sve one željne zabave i druženja, vrijeme nije ...