Početna - IZDVOJENO - “Ljeto na Ljetnoj”
ljetna-Opatija-2013
arhiva

“Ljeto na Ljetnoj”

Niti u kolovozu neće nedostajati uzbuđenja i bogatog programa na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Festival Opatija nudi izuzetno bogat program koji će se odvijati na Ljetnoj pozornici, a u njemu neće nedostajati niti filmova, niti glazbe, niti predstava…
U četvrtak, 8. kolovoza, s početkom u 21.00 sat na Maloj ljetnoj pozornici povodom 65 godina postojanja i djelovanja Folklorni ansambl “Zora” održat će koncert “Opatiji s ljubavlju”. Ono što nas posebno uveseljava jest činjenica da je ulaz slobodan.
Potom će u petak, 9. kolovoza, na Ljetnoj pozornici u 21.00 sat u sklopu svoje ljetne turneje Ivo Gamulin Gianni, poznati hrvatski glazbenik i fantastični tenor, ugostit će glazbene dive Doris Dragović i Pastoru Soler.
Osim toga, već smo vas izvijestili da se tijekom kolovoza održava program “Ususret Liburnia Film Festivalu” te će se u sklopu tog programa, sutra, u srijedu, 07. kolovoza, s početkom u 21,00 sat prikazat će se kontroverzni i razvikani dokumentarac “Fuck for Forest” poljskog redatelja Michala Marczaka.

Kao što smo rekli…događanja neće nedostajati, a isto tako smo sigurni da na tim događanjima neće nedostajati niti posjetitelja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...