Početna - IZDVOJENO - “Ljeto na Ljetnoj”
ljetna-Opatija-2013
arhiva

“Ljeto na Ljetnoj”

Niti u kolovozu neće nedostajati uzbuđenja i bogatog programa na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Festival Opatija nudi izuzetno bogat program koji će se odvijati na Ljetnoj pozornici, a u njemu neće nedostajati niti filmova, niti glazbe, niti predstava…
U četvrtak, 8. kolovoza, s početkom u 21.00 sat na Maloj ljetnoj pozornici povodom 65 godina postojanja i djelovanja Folklorni ansambl “Zora” održat će koncert “Opatiji s ljubavlju”. Ono što nas posebno uveseljava jest činjenica da je ulaz slobodan.
Potom će u petak, 9. kolovoza, na Ljetnoj pozornici u 21.00 sat u sklopu svoje ljetne turneje Ivo Gamulin Gianni, poznati hrvatski glazbenik i fantastični tenor, ugostit će glazbene dive Doris Dragović i Pastoru Soler.
Osim toga, već smo vas izvijestili da se tijekom kolovoza održava program “Ususret Liburnia Film Festivalu” te će se u sklopu tog programa, sutra, u srijedu, 07. kolovoza, s početkom u 21,00 sat prikazat će se kontroverzni i razvikani dokumentarac “Fuck for Forest” poljskog redatelja Michala Marczaka.

Kao što smo rekli…događanja neće nedostajati, a isto tako smo sigurni da na tim događanjima neće nedostajati niti posjetitelja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvoren je Dom Lisina, pogledajte kako je bilo na otvorenju! (FOTO)

Ove subote svečano je ponovno otvoren Dom Lisina, nakon završene prve faze obnove. Uređeno je prizemlje u kojem će boraviti ...