Početna - IZDVOJENO - Foto: Lovran, Fešta HNK Rijeke za porinuće u novu sezonu
1
Foto: afs Franjo Slavić

Foto: Lovran, Fešta HNK Rijeke za porinuće u novu sezonu

Bila je to prava primorska fešta, u ponedjeljak navečer na lovranskom mulu HNK Rijeka i Općina Lovran organizirali su druženje s navijačima uoči početka sezone 2015./2016. na kojem je predstavljena momčad, novi dresovi i nove klupske internetske stranice HNK Rijeka. U ugodnoj atmosferi uz more, pravom primorskom štihu, nogometaši Rijeke toplo su dočekani.

Limena glazba Lovran najavila je dolazak već prepoznatljivog autobusa Rijeke, fotoaparati i mobiteli bili su u punom zamahu, svatko je na svoj način htio zabilježiti djelić atmosfere. Posebno je dojmljivo vidjeti puno djece koje su na ramenima roditelja pratili što se događa. Po dolasku na mul, igrači Rijeke i stručni stožer uz glasan pljesak zauzeli su svoje mjesto na bini. Uslijedilo je predstavljanje dresova koji su redizajnirani. Motiv križa je ostao, ali dodan je cijeli niz detalja koji mu daju jednu sasvim novu dimenziju. Nova sezona, novi dresovi, novi web…, ali i stare navike. Bilo je jasno da su se navijači zažljeli Rijeke.

– Pozdrav svima, hvala što ste došli. Pokušat ćemo ove sezone ponoviti rezultate iz prošlih godina. Spremno dočekujemo novu sezonu koja počinje već u petak utakmicom protiv Intera. Dobro bi bilo u novu sezonu krenuti pobjedom – poručio je navijačima Ivan Močinić.

Nogometašima Rijeke na bini se pridružila i mala Doriana, vatrena navijačica koja je svojim navijanjem oduševila igrače. Klub ju je nagradio jednogodišnjom pretplatom. Kada su u pitanju riječki snovi, jedan od njih je uskoro će se ostvariti. Zamjenski stadion i kamp svakim danom su sve bliže.

– Vjerujem da će stadion ubrzo biti spreman za utakmice i  da ćemo na njemu igrati prvenstvo. Stadion je prekrasna stvar za cijelu regiju – rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, čije su riječi popraćene pljeskom.

– Uvijek može bolje. Sanjam i dalje s našim navijačima. Došli smo u Lovran da im odamo priznanje. Lovran je jedan od začetnika navijanja. Hvala vam što ste s nama. Pokušat ćemo u prvenstvu dati sve od sebe da budemo još bolji – rekao je Mišković najavivši skladbu koja bi ubuduće trebala svirati uoči utakmica Rijeke. Radi se o novoj kompilaciji koju su aranžirali Miro Buljan i Toni Cetinski spojivši u jednu skladbu pjesme “Volim te Rijeko” i “Najdraža Rijeko”.

Uslijedilo je odbrojavanje i uskoro je predstavljen i novi web portal HNK Rijeka koji je novi iskorak u napretku kluba i komunikaciji s navijačima. Na kraju nije izostao ni vatromet na što su navijači Rijeke već naviknuli budući da je postao zaštitnik znak pobjeda Rijeke.

A na kraju i jedna spontana gesta. Predsjednik Damir Mišković uzeo je mikrofon u ruke. Navijači su pomalo poveli pjesmu, te se pridružili predsjedniku u već poznatoj: Ajme meni nije mi dobro….!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...