Početna - GLAZBA - Maksim Mrvica ove subote otvara “Ljeto na Ljetnoj” u Opatiji

Maksim Mrvica ove subote otvara “Ljeto na Ljetnoj” u Opatiji

Fantastični pijanist Maksim Mrvica, najpoznatiji po svojim crossover skladbama i energičnim live izvedbama praćenim light showom dostojnim rock koncerta, nastupa ove subote, 5. lipnja 2021. u Opatiji. Iako je Maksim već nastupao na Ljetnoj pozornici, ovaj koncert kojim Festival Opatija otvara i najavljuje nikad bogatiji ljetni program „Ljeto na Ljetnoj 2021.“, bit će jedinstveni doživljaj za publiku.
Maksim će izvesti presjek svojih popularnih klasičnih i recentnih crossover skladbi, u rasponu od filmske glazbe do popa i elektronike u pratnji vrhunskog glazbenog sastava.
Ulaznice po cijeni od 150 kuna još uvijek su dostupne u sustavu Mojekarte.hr, a popust za umirovljenike i studente po cijeni od 120 kuna moguće je ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, radnim danom od 8 do 16 sati.
Na dan koncerta, blagajna na ulazu u Ljetnu pozornicu sa strane opatijske luke bit će otvorena od 20 sati, ulazak publike dozvoljen je od 20:30 sati, a koncert počinje u 21:30 sati.
Posjetiteljima želimo naglasiti da za dolazak na koncert nije potrebno imati potvrdu o cijepljenju ili negativan test na Covid-19, dovoljna je važeća ulaznica, dobra volja i želja za opuštajućim, vrhunskim glazbenim doživljajem pod zvijezdama Ljetne pozornice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Mladi Kastavci ostvarili sjajne rezultate na natjecanjima

Članovi Školskog sportskog društva Zvirić koji okupljaju učenike OŠ „Milan Brozović“ Kastav ostvarili su odlične rezultate na natjecanjima. U Poreču ...