Početna - IZDVOJENO - Marina u Slanome nosit će ime Veljka Barbieria
barbieri
web

Marina u Slanome nosit će ime Veljka Barbieria

Nakon 24 godine počinje gradnja nove ACI marine, u Slanome, a nosit će ime poznatog opatijskog sugrađanina koji j preminuo prošle godine, Veljka Barbieria, a upravo je on i začetnik nautičkog turizma u Hrvatskoj, osnivač je Aci-sustava.

Marina u Slanome bit će 22. u sustavu, a na svečanosti koja je priređena povodom gradnje marine govorio je i premijer Zoran Milanović, koji je marini u budućnosti zaželio puno kvalitetnog rada, uspjeha i zarade.

Premijer Milanović je istaknuo kako pune 24 godine nije bila izgrađena nijedna nova marina na hrvatskoj obali, što je predugo razdoblje bez investicija ove vrste. Nova marina i novi vezovi novi su kapaciteti za djelatnost koja je mnogo manje sezonalna nego klasični kopneni turizam čija sezona sada završava, rekao je, dodavši da nautički turizam ima mnogo dulju sezonu i predstavlja dobru zaradu za one koji znaju i hoće, a birokracija im ne stoji na putu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...