Početna - IZDVOJENO - Marina u Slanome nosit će ime Veljka Barbieria
barbieri
web

Marina u Slanome nosit će ime Veljka Barbieria

Nakon 24 godine počinje gradnja nove ACI marine, u Slanome, a nosit će ime poznatog opatijskog sugrađanina koji j preminuo prošle godine, Veljka Barbieria, a upravo je on i začetnik nautičkog turizma u Hrvatskoj, osnivač je Aci-sustava.

Marina u Slanome bit će 22. u sustavu, a na svečanosti koja je priređena povodom gradnje marine govorio je i premijer Zoran Milanović, koji je marini u budućnosti zaželio puno kvalitetnog rada, uspjeha i zarade.

Premijer Milanović je istaknuo kako pune 24 godine nije bila izgrađena nijedna nova marina na hrvatskoj obali, što je predugo razdoblje bez investicija ove vrste. Nova marina i novi vezovi novi su kapaciteti za djelatnost koja je mnogo manje sezonalna nego klasični kopneni turizam čija sezona sada završava, rekao je, dodavši da nautički turizam ima mnogo dulju sezonu i predstavlja dobru zaradu za one koji znaju i hoće, a birokracija im ne stoji na putu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...