Početna - GOSPODARSTVO - MARTI RETAIL PARK: Shopping uz popuste, Mia Dimšić, mađioničar, cirkus teatar i još puno toga

MARTI RETAIL PARK: Shopping uz popuste, Mia Dimšić, mađioničar, cirkus teatar i još puno toga

Povodom otvorenja, od četvrtka 22.08. pa sve do nedjelje 25.08.,  prve posjetitelje Marti retail parka  očekuje shopping uz popuste u svim trgovinama, ali i brojni zabavni sadržaji.

Kao uvod u koncert mlade zvijezde Mie Dimšić, u četvrtak od 14:00 sati  Retail parkom će prošetati klaun i cirkusanti na štulama, a najmlađe će razveseliti balon show. U 17:00 sati slijedi rezanje torte, kojom će se zasladiti svi posjetitelji, a nakon toga zabaviti uz koncert Mie Dimšić.  

Cirkus teatar pripremio je program i za petak, u kojem možete uživati od 14:00 sati,  dok će Retail parkom od 17:00 sati zavladati Andrej Škedel, svojim extra nastupom sa mađioničarskim vještinama i iluzijama. Centar za djecu i mlade FOILOT iz Matulji se predstavlja nastupom plesnog studija VIBE.

Zabavni program u subotu je rezerviran za Prve riječke mažoretkinje Osnovne škole Srdoči i Limenu glazbu Spinčići, a kao krunu trodnevnih događanja najavljujemo u 18h predstavu akrobatike i komedije, ples na trapezu, svili, ringu i još mnogo atrakcija, u kojima se rijetko može uživati.   

Nadamo se kako će posjetitelji uživati u bogatom programu i sadržajima prilikom otvorenja, a koji su samo najava zbivanja u Marti Retail parku na adresi Martinkovac 127, mjestu namijenjenom ne samo shoppingu, nego i ugodnom boravku.  Radno vrijeme Marti Retail Parka je od 9 do 21 sat, dok je trgovina prehrane otvorena od 7 do 22 sata, navodi se u priopćenju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Festival čokolade je otkazan, ali Advent u Opatiji ipak se održava

Virusna pandemija poremetila je planove Turističkoj zajednici grada Opatija u organizaciji ovogodišnje manifestacije Prosinac je već dugo vremena u Opatiji ...