Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Koncert godine za cijeli Kvarner

Koncert godine za cijeli Kvarner

Koncert u Opatiji bio je na vrhunskoj razini, a na vrhunskoj razini bio je i Eros koji je priredio događaj za pamćenje!

Publika je dolazila iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Opatija je pucala po šavovima kao malo koji put ranije! Nadamo se da će se ovakve stvari još događati Opatiji i Kvarneru, jer jučer navečer Ljetna pozornica u Opatiji bila je centar Hrvatske s koncertom Erosa Ramazzottija!

Nevjerojatan odnos s publikom!

Spektakularnim koncertom Eros Ramazzotti sinoć je na do kraja popunjenoj Ljetnoj pozornici, pred 5.000 sretnika, priredio koncert kakav se ne pamti u Opatiji! Uz izuzetno bogatu i atraktivnu scenografiju, u pratnji odličnog deseteročlanog benda, dobro raspoloženi Eros nizao je hit za hitom. Ali ne samo to! Ovaj koncert je bio najavljivan kao intiman događaj Erosa i publike i to se desilo! Eros se u više navrata družio s publikom, nekoliko puta silazio do nje, ulazio u publiku, s jednom sretnicom je zaplesao, a čak je s jednim gospodinom u publici, koji je držao piće, nazdravio i “ukrao” mu gutljaj, a brojnim razdraganim obožavateljima pružao ruku i nezaboravni provod!

Izuzetan Ramazzotti oduševio do kraja ispunjenu opatijsku Ljetnu pozornicu!

Eros Ramazzotti je počeo sa svirkom točno kao što je bilo najavljeno u 21 sat. Mnogi u Hrvatskoj nisu naučeni na takvu točnost pa su prve redove zauzeli uglavnom inozemni gosti koji znaju kako i kada treba doći na ovakve koncerte i po dva sata unaprijed zauzeli svoje pozicije, a upravo su inozemni gosti prevladavali su među publikom. Koncert je trajao dva puna sata u kojima je izuzetno raspoložen Eros nizao hitove: Parla con me, Se bastasse una canzone, Adeso tu, Più bella cosa, Vita ce n’è, a u nekoliko navrata slao i zanimljive poruke koje su sve uobičajene među velikim glazbenim zvijezdama pa je trako tijekom koncerta bio prikazan mini-film protiv zagađenja oceana plastikom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Operacija Corona – poslijedice koje trpe građani Republike Hrvatske

U ovom vremenu špekulacije o tome što Covid-19 je, a što nije, povući ćemo paralelu sa činjenicama koje su izvan ...