Početna - IZDVOJENO - Maškarani tanac za tisuću maškara u Domu Permani
foto: afs/Franjo Slavić

Maškarani tanac za tisuću maškara u Domu Permani

Svi smo svjedoci da je maškarano ludilo započelo…u petak su se diljem Liburnije digli su se pusti, a već sinoć bilo je veselo na maškaranom tancu u Permanima.

Sinoć je u Domu Permani održana fantastična maškarana fešta za koju su najviše bili zaslužni Je-Beni bend i popularni Koktelsi koji su bili zaslužni da tanac bude veseo i da ne manjka dobre zabave, smijeha, pjesme i plesa!

U Permanima se okupilo oko tisuću dobro raspoloženih maškara. Među njima je bilo izuzetno zanimljivih maski, a one najbolje i najmaštovitije osigurale su nagrade koje su im omogućili brojni spoznori. Tako su nagradu za najbolju pojedinačnu masku ponijeli Sulejman, meduza i kozmonaut, za nabolju masku u paru ponijeli su Shrekovi, obožavateljice Koktelsa i pračojveci, a za najljepšu masku proglašeni su Playboy Hugh Hefner i njegove zečice, skupina Super Maria te trbušne plesačice.

Voditeljski dio programa odradio je bez pogreške Valerio Benčić Vale, a uz pusne hitove maškarana je fešta potrajala do kasno u noć. Ovakvih će noći biti još, stoga i ako ste propustili ovu na sljedećoj će biti jednako dobro (ako ne i bolje…)!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...