Početna - SPORT - Prvi poraz na EP u rukometu
foto: web

Prvi poraz na EP u rukometu

Na maločas završenoj utakmici, Hrvatska je doživjela i prvi poraz na Europskom prvenstvu u rukometu i to, ni manje ni više nego od Francuske, rezultatom 27:25.

Prvo poluvrijeme na trenu hrvatski reprezentativci izgledali su odlično. Igra je bila tečna, obrana se dobro kretala, a dobra igra urodila je i plodom te smo tijekom prvog poluvremena bili u prednosti i do plus tri gola. No već potkraj poluvremena počeli su problemi i na pauzu smo otišli s jednim golom minusa.

U drugom poluvremenu sve kao da je krenulo naopako. Na francuski gol stao je boljka hrvatskih reprezentativaca, Thierry Omeyer koji je u ključnim trenucima upisao važne obrane.

U trenucima kada se utakmica lomi, sredinom drugog poluvremena, Francuska se uspjela “odlijepiti” na plus četiti gola prednosti, a našim dečkima ništa nije polazilo za rukom. Ovu će utakmicu sigurno pamtiti i Marko Kopljar koji je tijekom prvog poluvremena imao stopostotni učinak, od sedam pokušaja, sedam zgoditaka, dok je u drugom poluvemenu bio neprepoznatljiv te upisao pet promašaja od pet pokušaja.

Utakmica je završila rezultatom 27:25.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prijavite se na malonogometni turnir u povodu Dana sporta

Glavni događaj na ovogodišnjem Danu sporta bit će malonogometni turnir. Turnir će se održati u subotu, 28.5.2022. godine, na pomoćnom ...