Početna - IZDVOJENO - Matija Babić: SDP i organizirani kriminal žele ugasiti Index

Matija Babić: SDP i organizirani kriminal žele ugasiti Index

Nad tvrtkom Index portal, vezanom uz internetski portal index.hr autora Matije Babića, uskoro bi mogao biti otvoren stečajni postupak. Kako je Hini potvrđeno iz Porezne uprave Ministarstva financija, Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu uputili su zahtjev za prijedlogom za otvaranje stečajnog postupka nad dužnikom Index portal d.o.o. Porezni dug te tvrtke iznosi više od milijun (1.055.542) kuna.

Županijsko državno odvjetništvo taj je zahtjev jučer proslijedilo Trgovačkom sudu u Zagrebu koji vodi stečajne postupke.

Sjedište tvrtke Index portal d.o.o., kojoj je već neko vrijeme blokiran račun, na istoj je adresi kao i redakcija jednog od najčitanijih internetskih portala, a u njoj radi 11 zaposlenika.

Kako piše Jutarnji list koji u zadnje vrijeme često napada Index, to je već treći ozbiljan udarac na portal u samo mjesec dana, koji bi mogao dovesti i do gašenja portala. Prvo je tvrtka Prva stranica, nekadašnjeg nakladnika Indexa, nakon tisuću dana blokiranih računa završila u stečaju.

Tportal

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...