Početna - IZDVOJENO - Matija Babić zaprijetio na svom Facebooku profilu

Matija Babić zaprijetio na svom Facebooku profilu

Ne plaćam porez jer ne želim financirati smrdljivu crkvu i umobolne referendume

matija babić facebook

“Kažu mi gubi se iz Hrvatske. Jao, ne pada mi na pamet. Ja planiram vama zagorčati život u Hrvatskoj. Znam da mislite da je to nemoguće. Vas govana je par milijuna, a ja sam samo jedan. Ali ja sam Matija Babić. Pripremite se na pakao. Ja sam tu da vas uništim.”

Matija Babić, urednik Indexa, naljutio se na rezultate referenduma. Osim što je Indexu objavio hrvatsku zastavu s kukastim križem umjesto grba, Babić je na svom Facebooku zaprijetio “uništenjem” hrvatskom narodu.

“Kažu mi gubi se iz Hrvatske. Jao, ne pada mi na pamet. Ja planiram vama zagorčati život u Hrvatskoj. Znam da mislite da je to nemoguće. Vas govana je par milijuna, a ja sam samo jedan. Ali ja sam Matija Babić. Pripremite se na pakao. Ja sam tu da vas uništim.”, napisao je.

Osim toga, na komentar čitatelja da bi trebao “plaćati porez”, rekao je da mu “ne pada na pamet” da financira “umobolne referendume i smrdljivu crkvu”.

I: portaloko

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Važna obavijest opatijskim umirovljenicima

Iz Grada Opatije obratili su se umirovljenicima sljedećim navodima: “Poštovani umirovljenici, svjesni objektivnih poteškoća koje umirovljenici imaju kod pribavljanja Potvrde o ...