Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek- prvi klupski menadžer
Matjaž Kek
Foto: HNK Rijeka

Matjaž Kek- prvi klupski menadžer

U riječkom nogometnom prvoligašu prema odluci klupskog vodstva HNK Rijeka  predstavljena je nova strategija u ustroju  kluba, strategijaza nekoliko narenih. Što se tiče samog sportskog dosadašnji trener Matjaž Kek novi je klupski menadžer po uzoru na engleski model i odgovoran je za struku, odnosno prvu i drugu momčad i omladinsku školu.

Kako je naveo  predsjednika Uprave Damir Mišković, Rijeka je prvi klub u Hrvatskoj koji je primijenio ovu vrstu ustroja, a Kek će birati i raspoređivati suradnike po momčadima i omladinskoj školi. Kek će tako dobio veliku odgovornost, a njegova nova funkcija omogućit će da sve momčadi u klubu imaju koristi od njegovog znanja, iskustva i kvalitete.

U novoj klupskoj strukturi značajno mjesto zauzima i dosadašnji direktor Vlado Čohar, koji je postao generalni direktor odgovoran predsjedniku i nadzornom odboru, vrhovnom klupskom tijelu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...