Početna - IZDVOJENO - Međužupanijska završnica natjecanja u košarci, Kastav
web

Međužupanijska završnica natjecanja u košarci, Kastav

U školskoj sportskoj dvorani u Kastvu održane su završnice međužupanijskih natjecanja u košarci za djevojčice osnovnih škola i dječake srednjih škola.

U završnici osnovnoškolki borile su se ekipe OŠ Sv. Matej iz Viškova, OŠ Zrinskih i Frankopana iz Otočca te ekipa OŠ Šijana Pula. Prvo mjesto i odlazak na Državnu završnicu u Poreču izborila je ekipa OŠ Sv. Matej iz Viškova.U kategoriji srednjoškolaca, u neizvjesnoj utakmici punoj lijepih poteza i preokreta pobjedu je odnijela ekipa srednje Ekonomske škole iz Pule.

U suradnji Košarkaškog kluba Kastav s OŠ Milan Brozović i Dječjim vrtićem Vladimir Nazor, djeca su upoznata s kulturom ponašanja navijača na sportskim događajima te su prisustvovala na utakmici.

Natjecanja je organizirao Savez školskih sportskih društava Primorsko-goranske županije u suradnji s Gradom Kastvom, a uvodnu riječ imale su prof. Milena Obradović Konjevoda iz OŠ Milan Brozović i Marija Tus u ime Riječkog školskog sportskog saveza.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...