Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: U Splitu najveća opasnost vreba od nas samih
kek

Matjaž Kek: U Splitu najveća opasnost vreba od nas samih

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Splita (Park mladeži, 17 sati) u okviru 19. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši na korak su do potvrde jesenskog naslova prvaka od čega ih dijeli samo teorija, ali sve misli okrenute su na cilj da se pauzu ode sa što većom bodovnom prednošću.

– Probali smo ovaj tjedan stabilizirati ekipu i pripremiti igrače koji su na raspolaganju za još jedno teško gostovanje. Split se dignuo u posljednjim utakmicama, protiv Osijeka i Hajduka odigrali su dobru utakmicu. Mi moramo biti na nivou, razmišljati pozitivno i o kvaliteti naše igre. Ne očekujem laganu utakmicu, rekao je Matjaž Kek, trener HNK Rijeka, u najavi utakmice protiv Splita.

– U Splitu najveća opasnost vreba od nas samih. Igrači su svjesni mogućnosti koje imaju. Tko god je pogledao utakmice Splita vidi da je to sada neka druga ekipa, ustvrdio je Matjaž Kek.

Ivan Martić u posljednjih nekoliko utakmica prikazao se u odličnom izdanju.

– Moramo ići maksimalno koncentrirani u Split. Dobro smo se pripremili, bod protiv Dinama moramo potvrditi protiv Splita, rekao je Ivan Martić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...