Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Dinama: Ne pobjeđuju uvijek favoriti
web

Matjaž Kek uoči Dinama: Ne pobjeđuju uvijek favoriti

Nogometaši Rijeke danas (Stadion Maksimir, 18 sati) protiv Dinama igraju prvu utakmicu polufinala Kupa Hrvatske. Bit će to drugi od tri ogleda na rasporedu između Rijeke i Dinama u mjesecu travnju. U subotnjem prvenstvenom ogledu utakmica je okončana bez pobjednika (2:2).

– U Maksimiru moramo pokazati klasu, ali igraju se dvije utakmice. Trebamo se dovesti u situaciju da se polufinale odlučuje na Kantridi. Zadovoljan sam kako je ekipa reagirala kada smo primili gol u subotu. Nismo klonuli nego tek tada smo pokazali pravo lice. Navijači su do kraja bili s nama, mi ih poštujemo i obaveza je da na svakoj utakmici damo sve od sebe – rekao je  Matjaž Kek, trener Rijeke.

Rijeka je lani u prvoj utakmici finala Kupa u Maksimiru slavila 1:0  i na kraju uzela Rabuzinovo sunce.

– Divna uspomena i ništa više. Novi ljudi i nova utakmica. Dinamo je favorit, ali ne pobjeđuju uvijek favoriti. Znamo gdje nismo dobro izgledali protiv Dinama u subotu i pokušat ćemo to poboljšati. Posebice u agresiji, prelako su nam izlazili na zadnju liniju. Nismo imali dobru transformaciju kada smo osvojili loptu. Balaj je bio usamljen i nismo uspjeli opteretiti njihovu zadnju liniju – ustvrdio je Kek.

Utakmicu u Maksimiru najavio je i Marko Vešović

– Očekuje nas teška utakmica, teža nego ona na Kantridi. Bitno je da budemo agresivniji i koncentriraniji u nekim trenucima i da ostvarimo rezultat koji nam daje puno šanse u uzvratu –rekao je Marko Vešović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...