Početna - IZDVOJENO - Matulji-doček Djeda Mraza i koncert klapske glazbe
Foto: AFS Franjo Slavić

Matulji-doček Djeda Mraza i koncert klapske glazbe

Praćen vatrometom i veselim dječjim pogledima Djed Mraz je stigao u Matulje.

Bio je to centralni događaj Božićne šetemane u Matuljima. Osim dočeka Djedice, otkriven je i veliki bor izpred zgrade Općine koji je ukrašen najljepšim porukama koje su napravili članovi kreativne radionce Društva “Naša djeca”.
Doček Djeda Mraza bio je popraćen i prigodnim programom na kojem su nastupili članovi plesne radionice Društva “Naša djeca” i Matuljske mažoretkinje.
Djed Mraz družio se s mališanima u svojoj kući smejštenoj na Titovom trgu, a Baka Mraz pričala je dječici božićne priče.

Osim Djeda Božićnjaka, matuljsku djecu darivala je u subotu i Općina Matulji, koja je s ciljem da održi na životu staru tradiciju ”dobre ruke” stotinjak prvašića nagradila poklon bonom od 100 kuna koji mogu iskoristiti u matuljskim trgovinama.

Osim toga, sinoć se cijeli program preselio u matuljsku crkvu Krista Kralja gdje su matuljske klape i zborovi održali božićni koncert.
Kako je na koncertu bilo možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...