Početna - TEHNOLOGIJA - Među 50 najbrže rastućih IT-tvrtki četiri iz Hrvatske
IT
web

Među 50 najbrže rastućih IT-tvrtki četiri iz Hrvatske

Na popisu su tvrtke s područja biotehnologije, medicine, farmacije, telekomunikacije, računalstva, interneta, poluvodiča i elektronike, medija i zabave te zelene tehnologije. U prosjeku su rasle 671 posto.

Po izboru ugledne konzultantske kuće Deloitte od 50 tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi koje su ostvarile najbrži rast prihoda u razdoblju do 2008. do 2012. godine, nalaze se 4 tvrtke iz Hrvatske.

Najbolje je plasiran Webteh, osnovan 2003., a rade softver za plaćanje za trgovce i banke (rast od 1.110%), slijedi Infinum (deseto mjesto, 892%, bave se dizajnom i razvojem softvera za mobilne uređaje i web), Pet minuta (31., rasli 362%, razvoj mobilnih aplikacija i naprednih web-rješenja), te Mono (50. mjesto, 173%, proizvode i distribuiraju sustave za upravljanje sadržajem, softverske okvire za društvene mreže te rješenja za medicinski, farmaceutski, bankarski sektor, kao i e-državu).

Prvi na listi je rumunjski Vola.ro koji se bavi internetskom prodajom zrakoplovnih karata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski projekti predstavljeni na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma“ 

Grad Kastav je sudjelovao na Konferenciji „Projekti ITU mehanizma za poduzetnike, djecu i mlade u Urbanoj aglomeraciji Rijeka“  koji se ...