Početna - IZDVOJENO - Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja na Trsatu
mineralexpo

Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja na Trsatu

Jedanaesti po redu Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja “Mineral Expo” održat će u Dvorani mladosti na Trsatu od 12. do 13. rujna!

Sajam će i ove godine ugostiti brojne izlagače iz Hrvatske i inozemstva, a svi posjetitelji imati će priliku uživati u mineralogiji i palentologiji. Ove godine sajam, osim prodajnog ima i edukativni aspekt, te je za grupne posjete osigurano stručno vodstvo.Svi zainteresirani imati će priliku saznati sve što ih zanima o liječenju kristalima te razgovarati s kristaloterapeutom i pregledati zanimljivu stručnu literaturu. Najveća ponuda na samom sajmu bit će osigurana od strane izlagača nakita od gotovo svih poznatih vrsta poludragog i dragog kamenja.

Posjetitelji će imati priliku i vijdeti originalne fosile izumrlih životinja: trilobiti starosti 450 milijuna godina, amoniti stari 85 milijuna godina, dijelovi mamutovih kljova i rebra, zubi izumrle vrste morskog psa i fosili drveta.

Posebnost i ovogodišnjeg sajma jest analiza i procjena vrijednosti nakita koju će vršiti verificirani gemolog. Analiza je u potpunosti besplatna!

Sajam se održava u Dvorani mladosti na Trsatu od 12. do 13. rujna. Cijena ulaznice za sajam iznosi 20 kuna za odrasle, dok je za djecu do 14 godina ulaz besplatan. Radno vrijeme sajma je od 12 do 20 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...