Početna - IZDVOJENO - Michael Schumacher kritično
foto: web

Michael Schumacher kritično

Stanje Michaela Schumachera, slavnog vozača Formule 1, nije dobro. Nakon pada na skijanju u francuskim Alpama, Schumacher se bori za život u bolnici u Grenobleu.

Schumacher je udario glavom u stijenu, a prve informacije govorile su kako ozljeda nije teška. Sedmerostrukog prvaka Formule 1 prevezli su s helikopterom u bolnicu i operirali ga, a navečer su stigle loše vijesti. Michael Schumacher nalazi se u komi, kritično je.

Uz Schumacherov krevet su njegova supruga i djeca, a u bolnicu u Grenobleu stigao je i Gerrard Saillant, jedan od najboljih francuskih neurokirurga i Schumacherov prijatelj koji mu je pomogao i nakon nesreće u Silverstoneu 1999. godine.

Francuski neurokirurg, Camille Blondeau, u izjavi za TF1 rekao je kako u slučaju Michaela Schumachera postoje tri scenarija.

– Prvi scenarij je da će Schumacher probuditi iz kome bez ozbiljnijih traumatskih posljedica. Drugi je taj da će se probuditi iz kome i imati neurološke i fizičke posljedice, a treći je najcrnji, da se neće probuditi – rekao je Blondeau.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...