Početna - IZDVOJENO - Microsoft Office 16 izlazi sredinom 2015.
web

Microsoft Office 16 izlazi sredinom 2015.

Iduću generaciju Microsoft Office-a i njene nove aplikacije možete očekivati u drugoj polovici 2015. To je na sastanku u Tech Ed-u u Barceloni potvrdila Julia White, menadžerica marketinga za Office i Office 365.

Tokom ove godine su najavljivane i nove verzije Exchange Servera i SharePoint Servera, no bez precizno određenog datuma, no White je sada potvrdila da će navedene server i client aplikacije izaći isto kad i Office 16.

Prognoze se vežu uz proljeće 2015, pošto je Microsoft poznat po redovitim i preciznim lansiranjem svojih novih Office client i servis aplikacija. Ono što se još očekuje je i nova verzija Lync-a (uz napomenu da su Lync i Skype pojedinačni „pogoni“, odvojeni od Office-ovih proizvoda).

Brojne probne verzije Office 16 client aplikacija za Windows već se testiraju i unutar i izvan tvrtke, no ono što Microsoft  još (najvjerojatnije) ne testira su njegove touch-first/Metro-Style Office aplikacije. Sve što se zna su i dalje pretpostavke da prvi touch/first/Universal Office koji će funkcionirati na Windows 10, izlazi također u proljeće iduće godine.

Krajem ove godine se pak očekuje Office za Android tablete. Mnogi se pak nadaju i novom Officu za Mac, naročito nakon ovotjednog curenja njegovih navodnih screen shotova. No, ukoliko nas ne razvesele za božićne praznike, možemo ga očekivati u ranoj fazi 2015.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...