Početna - GOSPODARSTVO - Ministarstvo turizma izdvaja 26,65 milijuna kuna

Ministarstvo turizma izdvaja 26,65 milijuna kuna

Ponuda traje do sredine travnja!

Ministarstvo turizma ove godine izdvaja 26,65 milijuna kuna za bespovratne potpore različitim razvojno-turističkim projektima koji pridonose konkurentnosti hrvatskog turizma.

Sufinancirat će projekte za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti mali gospodarstvenici poput trgovačkih društava izvan javnog sektora, obrtnici zadruge, seljačka domaćinstva i to OPG-ovi koji pružaju ugostiteljske ili turističke usluge, kao i fizičke osobe kao što su privatni iznajmljivači.

Prijave za te potpore primat će online do 15. travnja putem internet obrasca koji će biti dostupan od 28. veljače.

Program dodjele bespovratnih potpora Ministarstva turizma nudi se onima koji mogu osigurati povećanje standarda, kvalitete i dodatne ponude, diversifikaciju poslovanja i održivi razvoj, planiraju korištenje novih tehnologija i poboljšanje socijalne uključenosti. Novac se nudi poduzetnicima za razvoj posebnih oblika turizma i za pripremu projektne dokumentacije za nove investicije u turizmu, a u ponudi je i novac za internacionalizaciju i međunarodnu prepoznatljivost. Javni je poziv otvoren do 15. travnja ove godine, a informacije o uvjetima javnog poziva i načinu prijave, možete pronaći na web stranicama Ministarstva turizma.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...