Početna - IZDVOJENO - Mjere reorganizacije u Gradu Opatiji

Mjere reorganizacije u Gradu Opatiji

U Gradu Opatiji počele su se provoditi mjere i reorganizacija posla. Tako je i bilo najavljeno nakon održanog prvog kolegija gradonačelnika Opatije Ive Dujmića u  drugom mandatu,  a sve u cilju povećanja efikasnosti poslovanja gradskih tvrtki i ustanova. Gradonačelnik  je tako  naložio svim upravama javnih ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu ili suvlasništvu Grada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na čelo Parkova d.o.o. gradonačelnik je imenovao Raula Degana, dosadašnjeg voditelja Tehničke službe u gradskom UO za komunalni sustav od 1.srpnja o.g.

U tvrtki Opatija 21,  odlaskom Fernanda Kirigina s mjesta voditelja sportskih objekata  na dužnost zamjenika gradonačelnika Opatije, na koju je uz gradonačelnika izabran većinom glasova na proteklim lokalnim izborima, mjesto voditelja sportske dvorane ostalo je upražnjeno. Na mjesto voditelja sportskih objekata uprava Opatije 21 postavila je jednog od dugogodišnjih sportskih djelatnika, O’Briena Sclaunicha.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...