Početna - IZDVOJENO - Monografija MIK-a dostupna na internetu
mik
foto: web

Monografija MIK-a dostupna na internetu

Za svoj pedeseti rođendan, jedini putujući glazbeni festival u Hrvatskoj – popularni MIK – objavio je e-monografiju i time postao prvi hrvatski festival s takvim vrijednim projektom.

Elektronska monografija donosi pregled festivalaskih zbivanja po kategorijama. U njoj se nalaze svi važni podaci vezani za MIK, od detaljnog presjeka svake mikovske godine do statističkih podataka u kojima su mjesto našli svi koji su na bilo koji način sudjelovali u festivalu.

Osim tekstualnih podataka i fotografija, omogućeno je i preslušavanje tonskih zapisa, a svaki korisnik e-monografije može aktivno sudjelovati u njenom sadržaju dodavajući nove podatke, ispravljajući neke već objavljene i tako je aktivno stvarati. Monografija je besplatna i dostupna na: http://www.melody.hr

U izradi e-monografije MIK-a sudjelovala je velika grupa suradnika predvođena Andrejom Bašom, Slavicom Mrkić Modrić i Kristinom Rimac.

Ovogodišnje obljetničko, pedeseto izdanje Melodija Istre i Kvarnera održat će se od 17. do 27. lipnja, a posjetit će Mali Lošinj, Malinsku, Pulu, Opatiju, Novalju, Umag, Kastav i Rijeku, u kojoj će se večer prije finala održati i retrospektiva svih 50 godina MIK-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...