Početna - IZDVOJENO - Monstruozni policajac
Policija

Monstruozni policajac

Mladi policajac javno osramotio uniformu jer je pijani ispad počinio u kafiću dok je bio na dužnosti. Zbog 26-godišnje cure koja mu nije uzvraćala simpatije dok joj se besramno upucavao, mladi policijski službenik prokockao je karijeru i završio u pritvoru.

Kazneno je prijavljen za tri kaznena djela a to su prijetnje, protupravno oduzimanje slobode i nanošenje tjelesne ozljede-zbog koji je privremeno i udaljen iz službe.

Niz svjedoka vidio je njegov ljubavno-alkoholni ispad. Povikao:”E sad si uhićena!” odlučno je promrmljao opijeni policajac djevojci koju je uhvatio za ruku i počeo gurati iz lokala. Redar kluba je reagirao i upitao policajca što se dogodilo, on mu na to odgovorio da je to racija i da se ništa ne brine. Vukao je nesuđenu odabranicu otprilike pedesetak metara do službenog automobila koji je parkirao u ulici do. Alkoholne strasti popraćene neuzvraćenom ljubavlju došle su do izražaja jer je djevojku počeo udarati koljenom u stražnjicu. Okrenuo je, pribio uz auto i počeo šamarati, u punoj pripravnosti redar koji je naslutio da ono što vidi nema nikakve veze sa klasičnom racijom. Redar je pozvao policiju te odveo djevojku u prostor lokala, pokušao je utješiti, ali bezuspješno.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...