Početna - IZDVOJENO - Mošćenička Draga dobila novi vrtić
pppp
Foto:tz-mošćeničkadraga

Mošćenička Draga dobila novi vrtić

Prošli je tjedan Mošćenička Draga dobila novi vrtić vrijedan 4,8 milijuna kuna. Vrtić može primiti 50 ak mališana u tri odgojne skupine. Novi i suvremeno uređeni vrtić prostire se na 400 metara četvornih i može primiti 50-tak draške djece, u tri odgojne skupine.

Uvjeti u dosadašnjem vrtiću su bili vrlo loši, djeca su boravila u jednoj prostoriji i zato je izgradnja novog postala općinski prioritet.

Ravnateljica novog vrtića Stanislava Perušić poručila je roditeljima da su u Mošćeničkoj Dragi sada stvoreni preduvjeti za ugodno i bezbrižno odrastanje njihove djece.

»Djeca će u ovom vrtiću biti zbrinuta i zadovoljna. Naši djelatnici dobili su sjajne uvjete za kvalitetan rad. Na svojim poslovima roditelji neće brinuti za sigurnost svoje djece, što je doista lijepo znati«, poručila je ravnateljica Perušić pohvalivši općinsku vlast koje je prepoznala važnost brige za najmlađe.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...