Početna - IZDVOJENO - Moto memorial Marko Zoretić na Kastvu
Marko Zoretic
web

Moto memorial Marko Zoretić na Kastvu

Pozivaju se svi ove subote, 13. rujna na Kastav na četvrti po redu Moto memoril Marko Zoretić gdje će se uz zvukove rock ‘n’ rolla i turiranja motora proslaviti rođendan preminulog Marka Zoretića koji je izgubio život na motoru krivnjom pijanog vozača 2010. godine.

Okupljanje počinje u 15:00 sati s izložbom riječkih oldtimera s naglaskom na Tomos motore, u 17:30 sa Šporove jame krenut će defile motora okolnim mjestima sa zaustavljanjem u Forest pubu, te po povratku polaganjem cvijeća na kastavskom groblju. U 20:00 sati počinje Innuendo koji će na licu mjesta i snimati spot za svoju novu pjesmu, zatim Postolar Tripper, te Why not? na kraju.

Kao i svake godine ulaz je besplatan, a besplatno je organiziran i prostor za kampiranje kako bi se omogućilo odgovorno konzumiranje alkohola, a u nedjelju ujutro će se svi okrijepiti kavom i krafnama.

Cilj ovog druženja je osim očuvanja uspomene i skretanje pozornosti na probleme s kojima se motoristi svakodnevno susreću u prometu, posebno od strane vozača automobila. Pokrenuta je svojevrsna kampanja ”Live to ride – ride to live“, a tu je svake godine prisutna i ”Razmisli – kad piješ ne vozi“ čime je poruka organizatora upotpunjena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...