Početna - ZABAVA - Muškarci bježe od žena s ovim karakteristikama
woman

Muškarci bježe od žena s ovim karakteristikama

Većina žena zna, ili bar misle da znaju što muškarci vole kod njih, ali ako obrnemo stvari i upitamo što oni ne vole zamislit ćemo se, i ne nije riječ o fizičkim stvarima, već o onima karakternog tipa.

Postoje neke karakterisitke koje su muškarcima odbojne, a ukoliko se pronađete u nekima od njih velika je mogućnost da baš i ne uživate popularnost kod suprotnog spola.

  • Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne žene osvoje muškarca samo i isključivo u filmovima. U stvarnom životu puno bolje prolaze one koje se ne drže kao boginje i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

  • Potreba za tračanjem

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi žene koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

  • Negativan stav

Svatko može imati loš dan, ali ako si cijelo vrijeme namrštena i djeluješ kao da ti cijeli svijet ide na živce, većina će te muškaraca ostaviti na miru.

  • Neopisiva želja za vezom

Žene koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža zrače energijom od koje muškarci bježe. Oni mogu nanjušiti ženu koja se samo želi skrasiti, a od takve će se brzinski udaljiti.

  • Nesigurnost

Ako misliš da si krajnje nezanimljiva, dosadna i vjeruješ kako ti baš nitko ne bi trebao prići, upravo to će se i dogoditi. Samopouzdanje privlači ljude, nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Primanje najuspješnijih opatijskih učenika

Gradonačelnik Fernando Kirigin jučer je primio i nagradio učenike i profesore mentore opatijske Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov” koji su ...