Početna - IZDVOJENO - Najava: 5. maškarani klapski maraton
foto: arhiva liburnija.com

Najava: 5. maškarani klapski maraton

U opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, ove će se godine, točnije 21. veljače s predviđenim početkom u 20 sati, održati 5. Maškarani klapski maraton.

Kao i do sada, o pobjedniku spomenutog maratona odlučivat će žiri, kojim predsjeda Jakša Fiamengo te članovi žirija: Ramiro Palmić, Aleksandar Valenčić, Darko Čargonja, Ante Mekinić, Eduard Kišić i Nikola Peršić-Niki.
Osim žirija, o pobjedniku će odlučivati i publika koja će dobiti glasački listić na kojemu će zapisati ime svoga favorita.
Za vrijeme zbrajanja glasova svi prisutni će moći uživati u programu koji će voditi Dražen Turina Šajeta, a zabavljat će nas David Danijel, Vesna Nežić Ružić, operni pjevač Slavko Sekulić uz pratnju dr. harmonike Mihalja Ivkovića. Nakon proglašenja pobjednika očekuje nas maškarani tanac do dugo u noć uz Duška Jelinčića Duleta i Bonacu.

5. Maškarani klapski maraton započet će uz zvonjavu Dolonaša i pjesmom ženske klape Volosko, koja je ujedno i organizator ove manifestacije.
Na maratonu će nastupiti: Kamik iz Kostrene, Škrljevo iz Rijeke, Boškarin iz Huma, Flumen iz Rijeke, Grobnik iz Čavli, Kastav iz Kastva, Furešti iz Karlovca, Pasika iz Kostanja; ženske klape: Rožice iz Šapjana, Kamelija iz Opatije, Kastav iz Kastva, Sklad iz Bakra, Teha sa Cresa te jedna mješovita klapa iz Portoroža, klapa Skalinada.

Vidimo se na 5. Maškaranom klapskom maratonu!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...