Početna - IZDVOJENO - Najava održavanja 2.međunarodnog karate kampa u SD Marino Cvetković
karate kamp
foto: Grad Opatija

Najava održavanja 2.međunarodnog karate kampa u SD Marino Cvetković

U periodu od 28. veljače do 5. ožujka 2016.  godine u Sportskoj dvorani Marino Cvetković  bit će organiziran 2. međunarodni karate kamp na kojem će prisustvovati jedne od najtrofejnijih svjetskih karate reprezentativki iz 11 država. Riječ je o 30-ak reprezentativki nacionalnih karate saveza Španjolske, Francuske, Slovenije, Austrije, Italije, Švicarske, Makedonije, Norveške, Grčke, Poljske i naravno, Hrvatske.

Trening kamp organiziran je u sklopu priprema za nadolazeće Europsko prevenstvo ( 05-08.05.2016, Montpellier, Francuska). Izrazito  smo ponosni što je nakon kampa u Španjolskoj (Gran Canaria) i Turskoj (Antalya) red došao i na Opatiju drugu godine zaredom, istakla je uime organizatora  naša uspješna karatistica Jelena Kovačević

Važnost ove manifestacije organizatori vide i u promidžbi sporta za žene, s obzirom da je riječ o prvom kampu u karate svijetu koji je uključio samo predstavnice ženskih kategorija, a koje su jedne od najtrofejnijih karatistica današnjice. Sve natjecateljice koje su posjetile i opet će posjetiti Opatiju su osvajačice medalja sa europskih i svjetskih prvenstava, Panameričkih prvenstava, Panameričkih igara, Europskih igara, Mediteranskih igara, Zlatnih liga i drugih najprestižnijih turnira u karateu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...