Početna - IZDVOJENO - Najavljen 3. Exclusive Auto Moto Show
web

Najavljen 3. Exclusive Auto Moto Show

Treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa otvorit će vrata zainteresiranoj publici u svijet novih dostignuća auto-moto tehnologije od 26. – 29.ožujka 2015.

I ovaj put cilj manifestacije je pokazati novitete u autoindustriji s naglaskom na ekskluzivne primjerke vozila, te pritom okupiti vodeće hrvatske auto kuće i prateću industriju primarno sportskog karaktera, istaknuo je Siniša Grgantov, izvršni direktor Klik marketinga, organizatora sajma. Prošlogodišnje izdanje privuklo je doista mnoge posjetitelje, njih oko 80 000. Izloženo je bilo više od 100 vozila, među kojima je i hrvatska premijera Hyundai i10. Na sajmu su sudjelovali i Rimac automobili, poznati po izumu prvog hrvatskog električnog superautomobila, svjetski poznatog Concept One, ali i DOK-ING sa svojim električnim automobilom.

Kako bi izlagačima omogućili čim bolje logističke uvjete, agencija Klik marketing i ove godine manifestaciju smješta u najposjećeniji regionalni trgovački centar – Tower Center Rijeka, na 4. kat u izuzetno atraktivan prostor od 4000 m2 koji će omogućiti prezentaciju svih izlagača na jednom mjestu, dok će 6. kat (parking na otvorenom) služiti kao polazišna točka za testne vožnje.

Na konferenciji za medije, Saša Brusić, zamjenik direktorice Tower Centra Rijeka istaknuo je kako je prošla godina doista bila uspješna, te kako se veseli i ovogodišnjem izdanju. Dodao je da mu je drago što su organizatori opet izabrali sajam održati u Tower Centru Rijeka, koji je ovu manifestaciju prepoznao i podržava ju od prve godine.

Rajmond Terčić iz udruge Auto staza Grobnik, koja je suorganizator manifestacije, naglasio je kako je ove godine želja okupiti premuim brendove. Audi je potvrdio svoj dolazak, isto se očekuje od Bmw-a i Mercedesa. Svoje prisustvo potvrdio je Porsche koji će izložiti svoje modele.  Očekuje se i dolazak Maseratija, a nadamo se i Ferrarija. Očekuju se i novi modeli iz moto svijeta te se organizatori nadaju da će izložiti veći broj motocikla i mopeda u odnosu na prijašnja izdanja sajma.

Ulaz na Exclusive Auto Moto Show će i ove godine biti besplatan, a uz izložene automobile posjetitelji će moći uživati i u popratnom zabavnom programu.

Od ove godine postoji i novi logo manifestacije kojeg je napravio kreativni direktor KLIK marketinga Marko Perožić, koji o logotipu kaže: “U vizualnu komunikaciju se išlo na način da se malo distanciramo od konkurencije i klasične komunikacije samih autoshowova na način da smo iskoristili početna slova Auto Moto i stilski ih uobličili u znak, koji sa pratećom tipografijom i komunikacijom čini novi vizualni identitet. “

U organizaciji agencije KLIK MARKETING i suorganizaciji udruge Auto staza Grobnik uspješno su održana su već dva izdanja ovog jedinstvenog projekta u Hrvatskoj. Iskustvo u organizaciji evenata Klik marketing ima kroz dugogodišnje osmišljavanje i organiziranje evenata za različite klijente, te kroz organiziranje Međunarodnog sajma knjiga Bookfest.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...