Početna - IZDVOJENO - Najavljen Yaht Charter
web

Najavljen Yaht Charter

Nakon uspješno organiziranih sajmova Dani Hrvatskog Chartera 2013. i 2014., Jadranski skiperi d.o.o. organizira prvi međunarodni sajam yacht charter industrije pod nazivom International Charter Expo 2015 – ICE’15.

Sajam će se održati od 6. do 8. veljače 2015.g. u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore.

“ICE’15 jedinstvena je sajamska priredba u Hrvatskoj i svijetu koja okuplja charter kompanije, charter agencije, rezervacijske sustave te dobavljače roba i usluga relevantnih za yacht charter industriju iz cijelog svijeta. Svrha sajamske priredbe je okupljanje svih relevantnih dionika charter turizma na jednom mjestu gdje mogu započeti novu ili unaprijediti postojeću poslovnu suradnju. Sajamska priredba otvorena je isključivo za poslovne posjetitelje, predstavnike državnih i javnih institucija te medije. Hrvatska je vodeća yacht charter destinacija na svijetu, a ova sajamska priredba doprinijeti će daljnjem razvoju charter turizma i općenito nautičkog turizma u Hrvatskoj”, navode organizatori.

Sajam će okupiti 100 charter kompanija sa svih poznatijih destinacija i 200 charter agencija iz cijelog svijeta.

Izlaganje na sajmu ICE’15 do sada je prijavilo 80 charter kompanija iz 10 svjetskih destinacija, a posjetu sajmu prijavilo je 170 agenata iz gotovo 100 charter agencija iz 20 zemalja.

Osim charter kompanija i charter agencija na sajmu će se predstaviti hrvatski dobavljači opreme i pružatelji usluga relevantnih za charter industriju (osiguravajuće kuće, leasing kuće, jedrari, proizvođači vanbrodskih motora, gumenjaka, elektronike i ostali).

 

Izvor: kvarnerski.com

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...