Početna - IZDVOJENO - Najavljeno 2. izdanje međunarodnog eko sajma ”100% Natural“
100_natural_2016

Najavljeno 2. izdanje međunarodnog eko sajma ”100% Natural“

Drugi po redu međunarodni sajam ”100% Natural“ održat će se na 4. katu Tower Centra, u Rijeci, od 7. do 10. travnja. Ovogodišnja manifestacija odvija se pod krilaticom ”Živi zdravo, misli zeleno!“ koja ujedno ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju, istaknuo je na samom početku konferencije za medije, Siniša Grgantov, direktor agencije Klik Marketing, koja se nakon vrlo uspješne prošlogodišnje manifestacije ponovo odlučila organizirati „100% Natural“. Posebnost ovogodišnje manifestacije “100% Natural” naglašena je sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine. Kao i prethodne godine ponuda će biti raznovrsna, od prirodnih i zdravih proizvode do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija.

Sajam „100% Natural“ i u svojem drugom izdanju biti će podijeljen u tri kategorije (Hrana iz prirode, Ljepota kroz zdravlje, Udobnost življenja), a tamo ćete pronaći vrijednih ruku djela –med, sjemenke, lavanda, proizvodi od konoplje, bezglutenska hrana, organska ulja, biljni prahovi i tinkture, glasoviti drniški pršut bez aditiva i konzervansa, zdravi keksi, zatim revolucionarni sustave za čišćenje, filteri za vodu, dječja robica od organskog pamuka, prerađevine bez šećera i pesticida, zdrava pića sa zelenim certifikatima, prirodna kozmetika, keramički proizvodi i ukrasi, posuđe od bambusa…

Također i ove godine, osim izlagačkog dijela, „100% Natural“ obiluje i zanimljivim programskim događanjima, poput predavanja o mitovima i zabludama o kozmetici, ili onog o naprednim eletroenergetskim mrežama, a posjetiteljima će se nuditi i brojne zanimljive radionice, besplatne masaže i jedan zanimljivi koncert – koncert biljaka.

Posebno ističemo sudjelovanje Quarnero kozmetike, koja će prvi puta sudjelovati na jednom hrvatskom sajmu (na sajmu „100% Natural“ prezentirat će se u subotu, 9.travnja) a radi se o lideru u području organske kozmetike. Quarnero ulja za njegu tijela i profesionalna ulja za masažu dobila su prestižni i na ovim prostorima prvi NATURE ORGANIC certifikat za kozmetiku, a proizvodi su pogodni i za vegane.

Najbržih 200 koji u subotu dođu na „100% Natural“, moći će dobiti i kvalitetne veganske kondome – jedine na svijetu koje je udruženje Vegan Society ocijenilo organskima. U ime Tower Centra Rijeka, Anja Karuza istaknula je zadovoljstvo što se suradnja Tower Centra i Klik Marketinga nastavlja i što će upravo Tower biti domaćinom ovakve manifestacije te pozvala svih da dođu u što većem broju.

„100% Natural“ svoja će vrata otvoriti u četvrtak 7. travnja u 16 sati,. Ostale dane trajanja sajma „100 % Natural“ možete posjetiti unutar radnog vremena Tower Centra Rijeka: u petak i subotu od 9 do 21 sat, a u nedjelju od 10 do 21 sat.

Ulaz na sajam u potpunosti je besplatan, a u sklopu sajma biti će organizirana i nagradna igra za sve posjetitelje u kojoj se mogu osvojiti poklon košara izlagača “Zigante tartufi”, poklon paket ulja tvrtke Quarnero, a prva nagrada je visoki “šank” od paleta koji će biti na sajmu sve dane trajanja sajma, a koju poklanja organizator (Klik Marketing) i tvrtka PALETE KOJE ŽIVOT ZNAČE.

Program događanja „100% Natural“ 2016.
PETAK, 08.04.2016.
11h – Zlata Nanić – ”Moj put kroz prirodnu prehranu”
12h – Delicia – ”Istarski tartuf u slatkim keksima bez šećera”
16h – Assist. Prof. Vedran Kirinčić, University of Rijeka – “Napredne elektroenergetske mreže za nisko-ugljično društvo”
18h – KEMIG- Mirela Ilenic Stepancic – ”Zaštita od sunca”
19h – Bioroot – ”Utjecaj vode na naše zdravlje”
20h – Planinari – Prezentacija planinarstva i planinske opreme – PD Kamenjak

SUBOTA, 09.04.2016.
10h – Udruga Roda – Roditelji u akciji- ”Radionica o platnenim pelenama”
11h – Učilište Lovran – Jelica Popić dr. med. -”Komplementarne metode u ponudi medicinskog wellnessa”
12h – Sonja Velikanje – “Istina o kani”
13h – Obrt RA- Nikolina Šušak – ”Konoplja – biljka budućnosti”
14h – PD Kamenjak- Planinari – Prezentacija planinarstva i planinske opreme
15H – ZASU – Petra Čutuk – “ZASU – nakit sa sretnom mantrom”
16h – Vitaroma – ARONIJA- “Značajke, bio uzgoj te utjecaj na zdravlje i okoliš”
17h – Damanhur – Koncert biljaka
18h – Udruga Roda – Roditelji u akciji, Radionica- ”Mala škola dojenja”
19.30h – Revivir – Jadranka Rogić – ”Od ideje do realizacije… opušteno!” – vođena vježba dubokog opuštanja i manifestacije cilja

NEDJELJA, 10.04.2016.
10h- Udruga Roda – Roditelji u akciji Radionica za trudnice ”Prirodni porod”
12h – Učilište Lovran – Mladen Delač – ”Praktična radionica za posjetitelje sajma – Autogeni trening i vježbe disanja”
13h – Shiv Shav- ”Kako je organski pamuk promijenio naš život”
14h – Doula Tatjana- “Aromaterapija u trudnoći i porodu”
16h – PD Kamenjak – Planinari – Prezentacija planinarstva i planinske opreme
17h – Udruga 100% pRirodno- Edi Zucca – ”Mitovi i zablude u kozmetici”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...