Početna - GOSPODARSTVO - Nakon uspješne prve generacije, druga generacija S HIP promovirana u petak

Nakon uspješne prve generacije, druga generacija S HIP promovirana u petak

YF4N9019_ambasadorU petak, 17.svibnja, 2013. u hotelu Ambasador u Opatiji, održana je svečana promocija druge generacije polaznika stručnog usavršavanja S HIP – specijalist odjela hrane i pića pri Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Promotori druge generacije na svečanosti su bili dekan Fakulteta prof.dr.sc. Jože Perić i predstojnik Zavoda za ugostiteljstvo prof.dr.sc. Slobodan Ivanović.

Od hotelskih kuća već drugu godinu za redom najzastupljeniji je Imperial Rab, a svoje djelatnike na specijalizaciju šalju i ostale poznate hotelske kuće poput Valamara i Plave Lagune, ali i Daruvarske toplice kao važni predstavnici kontinentalnog lječilišno- turističkog segmenta. Dakle, važnost obrazovanja i stalnog usavršavanja koji nudi S HIP apsolutno je prepoznata širom Hrvatske , tako da i polaznici dolaze iz svih krajeva Lijepe naše.

Od 49 upisanih polaznika, specijalizaciju i stručno usavršavanje po programu SHIP-a uspješno je završilo njih 48, a svojim su radom i nastavkom karijere vezani na područje turizma i ugostiteljstva.

Polaznici su kroz program imali prilike učiti od vrhunskih profesionalaca, koji su im prenijeli svoja praktična znanja, vještine, iskustva i strast prema poslu.Programom se stječe i pravo na 30 ECTS bodova te upis programa u radnu knjižicu.

Nakon završenog programa stručnog usavršavanja i specijalizacije za specijalista odjela hrane i pića, svi kandidati stječu potrebna teoretska, ali i iskustveno-praktična znanja koja se mogu primijeniti u širokom spektru poslova u turizmu i ugostiteljstvu. Uz današnju svečanu promociju predstojnik Zavoda za ugostiteljstvo najavio je upis i 3.generacije polaznika SHIP-a, ali i pokretanje novih dodatnih programa sljedećih specijalizacija: Kosher – Halal – Brodska kuhinja restorana.

Sve je završilo domjenkom punim slasnih delicija koje su pripremili vrhunski profesionalci -predavači S HIP-a uz pomoć samih polaznika studija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...