Početna - IZDVOJENO - Nastavak akcije u ožujku: Članovi, proslavite rođendan u kampu HNK Rijeka
HNK Rijeka
arhiva

Nastavak akcije u ožujku: Članovi, proslavite rođendan u kampu HNK Rijeka

Hrvatski nogometni klub Rijeka nastavlja s akcijom: Članovi, proslavite rođendan u kampu HNK Rijeka! Riječki prvoligaš će kroz cijelu godinu, u unaprijed određenim terminima, pružiti priliku članovima da obiđu novi stadion.

Za članove kluba to je svojevrsna nagrada za vjernost voljenom klubu i prilika da se dodatno upoznaju s njegovim funkcioniranjem.  U okviru obilaska novog stadiona članovi će imati  priliku ući u klupske urede, svlačionice, sky boxove, hospitality, prostorije pressa te u tunel kroz koji igrači izlaze na travnjak.

Obilazak za članove kluba rođene u ožujku, planiran je za petak, 1. travnja, u dva termina: 17 i 18 sati.

Termin u 17 sati predviđen je za rođene od 1. do 15. ožujka, uključujući i taj datum, te se pozivaju da najkasnije do 16.45 sati budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Drugi termin (18 sati) predviđen je za rođene od 16. do 31. ožujka te se pozivaju da najkasnije do 18 sati budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Svi članovi koji tog dana dolaze u obilazak mogu se parkirati na klupskom parkingu koji se nalazi unutar trening kampa.

Pozivamo sve navijače rođene u ožujku da zaključno s 31. ožujkom do 14 sati potvrde svoj dolazak na klupski mail: clanstvo@nk-rijeka.hr.


 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...