Početna - IZDVOJENO - Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

Neki od najboljih hrvatskih komičara stižu u Gervais, pogledajte kada!

U Opatiji se nastavlja zanimljiv i ispunjen rujan, a ove jeseni Gervais će ugostiti neke od najboljih hrvatskih stand-up komičara

Nakon sezone koja je gotovo premašila sva očekivanja, sadržaji u Opatiji nisu nestali, dapače. Upravo u programu za rujan predviđeno je puno sjajne zabave i odlične atmosfere, a upravo za tu atmosferu zaduženi će biti najbolji hrvatski stand-up komičari.

Vlatko Štampar, Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković i Goran Vugrinec stižu u opatijski Gervais nasmijati vas do suza te vam prve hladne dane jeseni učiniti toplijima. 25. rujna u centru Gervais u 20:00 započinje stand-up show pod nazivom: “U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova sjajna četvorka garantira sjajan provod uz mnoštvo smijeha.

Za ulaz nije potrebna COVID potvrda, a ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u opatijskom centru Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije održavanja bilo kojeg programa, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji te online.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...