Početna - IZDVOJENO - OPREZ! Od danas nova regulacija prometa na Rešetarima

OPREZ! Od danas nova regulacija prometa na Rešetarima

Od ponedjeljka, 20. rujna, u naselju Rešetari u Kastvu uvodi se nova regulacija prometa zbog radova na izgradnji vodovodnog ogranka.


Nova privremena regulacija prometa bit će na snazi do 3. listopada ove godine. Njome će biti zabranjen promet u dužini od 40 metara kružnom ulicom sjeverno od kuće Rešetari 71.

Nadalje, jednosmjerna nerazvrstana cesta u dužini od 200 metara od kućnog broja 71 do 6 u Rešetarima postaje dvosmjerna samo za prolazak autobusa prigradskih linija i stanara koji u njoj žive, pri čemu će se dvosmjerni promet odvijati jednim prometnim trakom naizmjence uz regulaciju semaforima te će i nadalje stanarima tog dijela ulice biti omogućeno da svoja vozila parkiraju na sjevernom kolničkom traku.

Izvor fotografije: Grad Kastav

Svi ostali sudionici u prometu preusmjeravat će se južnom prometnicom.Privremena prometna regulacija bit će regulirana uz semafore i prometnim znakovima. Autobusna stajališta ostaju na trenutnoj poziciji i ne mijenjaju se.


Gradnja vodovodnog ogranka u dužini od 54 metra u naselju Rešetari započela je krajem kolovoza ove godine. Investicija je vrijedna 188.907,00 kn (bez PDV-a). Planirani završetak svih radova predviđenih ovom investicijom je sredina listopada ove godine. Investitor je Komunalno društvo VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o.

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(VIDEO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca rujna!

Kastavac mjeseca rujna je Matija Perić, umirovljenik i aktivni planinar, predsjednik Planinarskog društva „Učka“ i jedan od najzaslužnijih ljudi za ...