Početna - IZDVOJENO - Nema kraja mukama za vozače
Semafor

Nema kraja mukama za vozače

Već mjesecima gornji liburnijski krajevi muku muče s kontaktom s priobaljem, a sve zbog radova na Kuku…n0, kao da ni to nije dovoljno, dočekalo nas je neugodno iznenađenje kada smo vidjeli da je na trenutno jedinoj prometnici koja spaja Matulje s Opatijom, onoj preko Pobri, odnosno Panorame, postavljen semafor, koji, ionako preoptrerećenu cestu, dodatno opterećuje.

Sada, ne samo stanovnicima koji žive na tom području, već i mnogim drugim vozačima koji se iz bilo kojih razloga spuštaju sa zaobilaznice na čvoru Matulji s ciljem da dođu na Opatijsku rivijeru, dodatne probleme stvara i taj semafoj u Pobrima. Prometni čep je neminovan, a automobila je puno…ionako se troši više goriva nego prije, a sada pogotovo…i goriva i živaca.

No, kako bilo, doznali smo da će se taj semafor u Pobrima vrlo brzo ukloniti budući da se radilo o jednoj izvanrednoj situaciji. Naime, pukla je vodovodna cijev koju je trebalo pod hitno sanirati, stoga taj semafor u Pobrima nije postavljen planski, već, shodno novonastaloj situaciji, moralo je doći do toga.

Šteta nastala na cijevi brzo će biti otklonjena, tako da će se i taj semafor vrlo brzo ukloniti, a jedina prometnica koja spaja Matulje i Opatijsku rivijeru ponovno će biti (donekle) protočna.

Molimo sve vozače za strpljenje, svim radovima će prije ili kasnije doći kraj!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...