Početna - GOSPODARSTVO - Problemi u Vijeću Mjesnog odbora Veprinac-Učka

Problemi u Vijeću Mjesnog odbora Veprinac-Učka

Dosadašnji predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Veprinac-Učka, Igor Puž, podnio je ostavku još prije dva mjeseca. Od tada Vijeće je bez predsjednika.

U srijedu je zakazan sastanak mjesnog odbora na kojemu će prisustvovati i gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić te će se na tom sastanku pokušati uspostaviti ponovna “vlast” i pronaći način za nastavak rada ovoga odbora.

Rok za izbor novoga predsjednika, naime, ne postoji, no detalji će se znati nakon zakazanog sastanka. No, očito nitko nema volje nastaviti, tj. naslijediti mjesto Igora Puža. Puž je, izgleda, ogorčen na rad Grada Opatije koji se odnosi na ulaganje u Mjesni odbor Veprinac-Učka. Naime, otkada je Ivo Dujmić na čelu Grada, u Veprinac nije uloženo ništa. Zatvorila se ambulanta, nije napravljen Društveni dom, nije napravljena cesta Slavići-Kolavići zbog koje bi čvor Anđeli imao svrhu, a i veprinačko groblje bi trebalo proširiti kako bi Veprinčani bili dostojanstveno otpraćeni na vječni spokoj. Osim toga, niti jedan prijedlog upućen Gradu od strane navedenog Mjesnog odbora nije prihvaćen.

Epilog ove priče sazant ćemo u srijedu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...