Početna - IZDVOJENO - Nikica Jelavić stiže u Rijeku?
Nikica Jelavić
foto: screenshot

Nikica Jelavić stiže u Rijeku?

Čini se da se na Rujevici sprema za hrvatske prilike spektakularan transfer. Navodno, jako blizu dolaska u Rijeku je bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić. Jelavić je trenutačno napadač kineskog drugoligaša Beijing Renhea, a upravo manjak sportskog motiva u Rijeci vide kao svoj glavni adut.

 Da se zaista nešto sprema, potvrdio je i sportski direktor Rijeke Ivan Mance.
”Postoji opcija da ćemo pregovarati o tome. Vidjet ćemo, nije to lagana stvar. Nikica je cijelu karijeru igrao za puno veće iznose od onoga koji mi možemo ponuditi, a ako bude imao sportski motiv, onda nam se putevi mogu poklopiti. Realno je to da ne mogu odlučiti financijski motivi, nego samo sportski”, rekao je Mance za Sportske novosti.
Jelavić je igrao za Hajduk iz kojeg je otišao 2007., a u međuvremenu igrao je za Waregem, Rapid Beč, Glasgow Rangers, Everton, Hull City, West Ham United i Beijing, u čijem je dresu postigao 15 golova u 29 nastupa.
Za reprezentaciju Hrvatske Jelavić je od 2009. do 2014. odigrao 26 utakmica, zabio je šest golova i bio je sudionik EP-a 2012. i SP-a 2014.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...