Početna - IZDVOJENO - Nova igra autora Flappy Birda
swing copters

Nova igra autora Flappy Birda

Vijetnamac Dong Nguyen postao je poznat nakon što je njegova igrica Flappy Bird poharala trgovine aplikacijama i zaludila igrače diljem svijeta. Ubrzo nakon ovog neočekivanog uspjeha Nguyena je svladao teret slave te je Flappy Bird povučen. Nedavno je najavljen njegov povratak na Amazonovu TV uslugu, i to u Multiplayer inačici, a sada isti autor objavljuje i svoj potpuno novi uradak.

Riječ je o igrici Swing Copters koja bi se na App Storeu i Play Storeu trebala pojaviti već ovoga tjedna, točnije 21. kolovoza. Iz priloženog video zapisa vidljivo je da igra dijeli izgled i neke elemente sučelja s popularnim Flappy Birdom, a umjesto ptičice glavni junak koji ima za cilj izbjegavati prepreke je maleni helikopter. Horizontalno kretanje ptičice zamijenjeno je vertikalnim usponom helikoptera, ali se upravljanje njime ne čini ništa jednostavnijim – očekuje se, dakle, još jedan svjetski hit koji će zaludjeti, ali i frustrirati, igrače na mobilnim uređajima diljem svijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Akcija prikupljanja pomoći Milevi Veljak iz Kastva

Kastavka Mileva Veljak prošlog je tjedna u par minuta ostala bez svega. U požaru je ozbiljno stradala njezina kuća i ...