Početna - IZDVOJENO - Nova, jeftina, ali smrtonosna droga
foto: web

Nova, jeftina, ali smrtonosna droga

Nova droga na tržištu je jeftina, lako dostupna i legalno se prodaje. Riječ je zapravo o drogi koja je deklarirana kao osvježivač zraka. Maloljetnici je bez ikakvog problema kupuju i puše.

Vlasnik smart shopa u kojem se ova droga prodaje je rekao da je upoznat s ‘kemijom’, koju prodaje. Trenutačno više od sedamnaest smart shopova diljem Hrvatske bez ikakvih problema prodaju pripravke koje imaju gotovo identičan učinak kao marihuana. Tako je jedan čovjek otišao u trgovinu te pokušao kupiti tu drogu, kako nije bio sam u trgovini, prodavačica mu je rekla da neka malo pričeka. Kada su u trgovini ostali sami promijenila je ploču te ga počela ispitivati o njegovim iskustvima sa konzumiranjem osvježivača.

Vlasnik jednog takvog smart shopa u kojem se ovakve droge mogu naći u slobodnoj prodaji rekao je kako je zarada prije osvježivača prostora bila dobra, ali pojavom proizvoda ona se udvostručila.U prosjeku prodaju deset komada dnevno u svakom dućanu. Poznatiji kao osvježivač prostora ovaj preparat kada se konzumira ima efekt lake droge.

To je suha biljna materija, svjetlozelene boje. Netko prilikom konzumacije misli na dobro, netko na loše, netko se smije a poneki i plaču. Nekoliko grama košta 130 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...