Početna - IZDVOJENO - Nova Miss Primorsko-goranske županije je Nina Jelenković
izbor miss

Nova Miss Primorsko-goranske županije je Nina Jelenković

Nina Jelenković nova je Miss Primorsko-goranske županije. Lentu prve pratilje, ali i laskave titule Miss šarma i Miss društvenosti koja pripada najvještijoj u komunikaciji na društvenim mrežama, ponijela je Karolina Katava, dok je lentu druge pratilje dobila Martina Rimac koja je ujedno i Miss dobrog srca, odnosno djevojka koja je pokazala najviše zanimanja za humanitarno djelovanje.

Finale izbora Miss Primorsko-goranske županije održano je  u hotelu Royal i bila je to večer  glamura i ljepote, kakva i priliči Opatiji bajnoj.  U finalnoj večeri imale su priliku i Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Klara Tomažin, Kristina Monjac i Margareta Žunić. Između školskih i fakultetskih obaveza djevojke su prošle intenzivne pripreme kako bi na dan izbora zasjale i predstavile se u najboljem svjetlu. Prvi izlazak bio je u odjeći i obući iz trgovine Hervis, slijedio je izlazak u trapericama, štiklama i službenim majicama, a zatim je na redu bio izlazak u odjeći brendova Marella, Max Mara, Max & Co. i Weekend Max Mara, koje je za njih osigurao AMEC Rijekatekstil doo. Četvrti izlazak bio je u odjeći Cavalli Class, Just Cavalli, Versace, Byblos i Roccobarocco iz butika Anais Moda, dok su ime pobjednice doznali u haljinama Ateliera Sally.

Kao jedna od gošća, posebnom plesnom točkom predstavila se i bivša Miss Hrvatske, Riječanka Lana Gržetić, a dvije plesne točke imala je skupima Klara Jet Set. S  pobjednicom izbora tim stručnjaka radit će puna dva mjeseca kako bi bila posve spremna za finale izbora za Miss Hrvatske za Miss svijeta, najstarije i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. Godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra u Matuljima akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa, sutra, 24. rujna organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovo je sjajna prilika za sve one koji ...