Početna - GOSPODARSTVO - Nova zvijezda Europe

Nova zvijezda Europe

Hrvatska ulazi u Europsku uniju. Činjenica koja je svima dobro znana. Još svega 8 sati dijeli nas od činjenice da ćemo postati novi član europske obitelji. U svim gradovima u Hrvatskoj se slavi pa tako i na liburnijskoj rivijeri. Program u Lovranu i Opatiji već je započeo, a svi čekamo ponoć kada će nas oduševiti spektakularni vatromet koji će obasjavati nebo nad Opatijom i okolicom.

Sutra, kada već budemo dio Europske unije, u 10,00 sati u Villi Antonio u Opatiji zakazano je savjetovanje u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Hrvatske odvjetničke komore i Jean Monnet Međusveučilišnog centra izvrsnosti iz Opatije, a sve u suradnji s Gradom Opatija i Generalnim konzulatom Republike Italije u Rijeci. Savjetovanje koje je zakazano za sutra, Dan Europskog prijateljstva Italije i Hrvatske, održat će se pod naslovom: Hrvatska kao nova članica EU, prilika za suradnju odvjetnika i pravnika u Italiji i Hrvatskoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...