Početna - IZDVOJENO - Novi Windowsi 9 besplatni ali ne za sve?
windows-9-
web

Novi Windowsi 9 besplatni ali ne za sve?

Mediji već duže vrijeme pišu o Windows 9 operativnom sustavu, ali se čini kako u Redmondu još nema konačne odluke koja je vezana uz ime sljedeće generacije poznate pod kodnim imenom ‘Threshold’. ‘Što je sljedeće za Windows i poduzetništvo’, kako stoji na pozivnicama, trebalo bi među ostalim otkriti i zbog čega kompanije ne trebaju strahovati od korištenja nadolazećeg operativnog sustava.

Glasine koje sežu još u doba predstavljanja Windows nadogradnje 8.1 govorile su kako će ‘sljedeći Windows OS’ biti besplatan za postojeće korisnike Microsoftovog operativnog sustava. Čini se kako je to potvrdio Andreas Diantoro, predsjednik Microsoftovog odjela u Indoneziji. On je izjavio kako će nadogradnja na novu verziju OS-a biti besplatna za Windows 8.x korisnike. Što s onim starijima? U Redmondu definitivno nešto planiraju za okorjele Windows XP korisnike, no ključno je pitanje hoće li i oni dobiti besplatnu nadogradnju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...