Početna - IZDVOJENO - Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran večeras u Kinu Sloboda, Lovran
puhacki_orkestar

Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran večeras u Kinu Sloboda, Lovran

Već tradicionalno Puhački orkestar Lovran za kraj godine pripremio je nekoliko glazbenih događaja kojima žele ispratiti godinu koja završava i dočekati novu.

Ipak jedna je bitna razlika ovogodišnjeg koncerta jer se nakon nekoliko godina gostovanja u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, novogodišnji koncert, tradicija koja se njeguje već više od 40 godina, ove godine se vraća na staro mjesto! Po staroj užance, Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran se ponovno održava večeras, 27. prosinca, s početkom u 20:30 sati u lovranskom Kinu Sloboda.

– Kao i uvijek, naš orkestar na novogodišnjem koncertu predstavlja publici novi repertoar koji je uvježbavao tijekom jeseni. Za našu vjernu publiku pripremili smo niz glazbenih poslastica – od glazbenih evergreena preko zanosnih latinoameričkih ritmova, sve do MIKovskih uspješnica. Uz naše članove soliste, na sceni će nam se pridružiti i gosti, prijatelji našeg orkestra – Duško Jeličić i Dražen Turina Šajeta. Orkestrom ravna dugogodišnji prijatelj i suradnik orkestra Josip “Pepi” Forembacher. Ulaz na koncert je besplatan, odnosno vašim donacijama pomažete rad orkestra. Osim Novogodišnjeg koncerta, naš orkestar će 31. prosinca upriličiti Silvestarski koncert ispred lovranske općine s početkom u 11:30 sati. Ovim koncertom želimo ispratiti staru godinu uz dobru glazbu, čašicu pjenušca i slastice za posjetitelje. I prvi dan Nove, 2017. godine počinjemo radno. Naime, 1. siječnja ćemo nastupiti na tradicionalnoj Zdravici opatijskog gradonačelnika na terasi hotela Kvarner od 11:30 sati, napomenuo je David Kurti ispred Puhačkog orkestra Lovran s napomenom da im se obavezno pridružite na najavljenim koncertima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...